Ta strona korzysta z ciasteczek, aby zapewnić Ci najlepszą możliwą obsługę. Informacje o ciasteczkach są przechowywane w przeglądarce i wykonują funkcje takie jak rozpoznawanie Cię po powrocie na naszą stronę internetową i pomaganie naszemu zespołowi w zrozumieniu, które sekcje witryny są dla Ciebie najbardziej interesujące i przydatne.
Alergeny
Home » Alergeny
Zboża
zawierające gluten
Skorupiaki
i produkty pochodne
Jaja i produkty
pochodne
Ryby i produkty
pochodne
Soja i produkty
pochodne
Seler i produkty
pochodne
Gorczyca
i produkty pochodne
Nasiona sezamu
i produkty pochodne
Mięczaki i produkty
pochodne
Łubin i produkty
pochodne
Mleko i produkty pochodne
(łącznie z laktozą)
Orzeszki ziemne (arachidowe) i produkty pochodne
Orzechy, tj. migdały (Amygdalus communis L.), orzechy laskowe (Corylus avellana), orzechy włoskie (Juglans regia), orzechy nerkowca (Anacardium occidentale), orzeszki pekan (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), orzechy brazylijskie (Bertholletia excelsa), pistacje/orzechy pistacjowe (Pistacia vera), orzechy makadamia lub orzechy Queensland (Macadamia ternifolia), a także produkty pochodne
CATERING DIETETYCZNY